Nyheder

Nordjysk Svæveflyveklub

Beskrivelse af foreningen

Har man først een gang prøvet at flyve i et moderne svævefly, glemmer man det aldrig.
At sidde trygt og sikkert højt over landskabet og mærke, hvordan man langsomt stiger til vejrs eller hastigt glider ud over landet, er en helt utrolig følelse. Det er en afslappende hobby og på samme tid en altid udfordrende sport.
Det er frihed og naturoplevelse på samme tid.

At blive svæveflyver stiller ikke specielle krav til forkundskaber, eller helbred.
Svæveflyvning kan dyrkes af kvinder og mænd på lige fod. Hidtil har sporten af uforklarlige grunde været dyrket mest af mænd. Der er dog intet i forbindelse med svæveflyvningen, der skulle gøre det vanskeligere for kvinder at blive svæveflyvere, og flere piger end tidligere dyrker i dag svæveflyvning med stort udbytte.

Blandt svæveflyvere ses alle aldersgrupper. Man kan starte som teenager, og man bliver ikke som i fysisk krævende sportsgrene udbrændt i en ung alder. Minimumsalderen for at få lov at flyve alene er 15 år, og når man er fyldt 16 år, kan man få udstedt et Svæveflyvecertifikat (S-certifikat).

 

 

Tilskudsregnskab

I henhold til folkeoplysningsloven § 29 skal kommunen offentliggøre tilskudsregnskaber aflagt for tilskud efter folkeoplysningsloven. Frederikshavn Kommune offentligør tilskudsregnskab for foreningen, hvis den modtager kommunal støtte. Foreninger, som kun låner lokaler, har ikke et tilskudsregnskab (tal = 0).

Aktuelt tilskudsår offentliggøres hvert år efter aflæggelse af tilskudsregnskab (frist 1. april). I indberetningsperioden fra januar til april vises det aktuelle tilskudsårs ikke (tal = 0). 

 Aktuelt tilskudsår
Medlemsoplysninger 
Medlemmer 0 til 18 år6
Medlemmer 18 til 24 år10
Medlemmer over 25 år26
Egenbetaling for medlemmer under 25 år72480
  
Tilskudstyper 
Medlemstilskud4994
Lokaletilskud23096,85
Frivillighedstilskud0
Transporttilskud0

Kontaktoplysninger

Nordjysk Svæveflyveklub

Adresse: Understedvej 150, 9300 Sæby


Kontaktperson

Navn:

Telefon: +452757985

Mail: formand@termik.dk;mail@termik.dk

CVR-nummer 31810809

 

Hjemmeside: www.termik.dk

 

Foreningsaktiviteter

  • Svæveflyvning

Find foreningen her