Nyheder

Frederikshavn Golfklub

Beskrivelse af foreningen

Frederikshavn Golf Klubs baner er beliggende på Lerbæk Hovedgårds arealer i byens nordlige udkant. Hullerne er anlagt i meget smukke omgivelser med løvskov, mange søer og store træer og må derfor betegnes som parkbane, om end der er enkelte åbne huller, hvor nordvestenvinden kan være meget i spil. Terrænet er fladt og derfor let at gå. Banen er en arkitektonisk perle med flotte greens og mange spændende huller, der næsten alle skal spilles med omtanke på grund af de omliggende søer. Banens design betragtes af mange som et de absolut bedste i Danmark.

Alle er velkomne i Frederikshavn Golf Klub og vi favner alle aldersgrupper. Vores klub er velorganiseret og vi har rigtigt mange frivillige, der sørger for at alle aktiviteter kører gnidningsfrit, vi tager rigtigt gerne imod begyndere, som vil bliver indlemmet i et begynderforløb med træning i både spil og regler.

Klubhuset er udstyret med alle faciliteter inklusiv Golfbistro med stor terrasse, hvor ikke-golfere selvfølgelig også er meget velkomne. Der er gode træningsmulighederne på såvel par 3 bane som driving range, indspilsgreens og de 2 puttinggreens. I Proshoppen kan der lejes køller, vogne og købes tøj, udstyr og andre golfrelaterede produkter.

        

Tilskudsregnskab

I henhold til folkeoplysningsloven § 29 skal kommunen offentliggøre tilskudsregnskaber aflagt for tilskud efter folkeoplysningsloven. Frederikshavn Kommune offentligør tilskudsregnskab for foreningen, hvis den modtager kommunal støtte. Foreninger, som kun låner lokaler, har ikke et tilskudsregnskab (tal = 0).

Aktuelt tilskudsår offentliggøres hvert år efter aflæggelse af tilskudsregnskab (frist 1. april). I indberetningsperioden fra januar til april vises det aktuelle tilskudsårs ikke (tal = 0). 

 Aktuelt tilskudsår
Medlemsoplysninger 
Medlemmer 0 til 18 år48
Medlemmer 18 til 24 år43
Medlemmer over 25 år732
Egenbetaling for medlemmer under 25 år141063
  
Tilskudstyper 
Medlemstilskud91141,73
Lokaletilskud123865,47
Frivillighedstilskud0
Transporttilskud0

Kontaktoplysninger

Frederikshavn Golfklub

Adresse: Golfvej 210, 9900 Frederikshavn


Kontaktperson

Navn:

Telefon: 

Mail: kontakt@fhgk.dk

CVR-nummer 16162205

 

Hjemmeside: 

 

Foreningsaktiviteter

  • Golf

Find foreningen her