Nyheder

Frederikshavn Golfklub

Beskrivelse af foreningen

Frederikshavn Golf Klubs baner er beliggende på Lerbæk Hovedgårds arealer i byens nordlige udkant. Hullerne er anlagt i meget smukke omgivelser med løvskov, mange søer og store træer og må derfor betegnes som parkbane, om end der er enkelte åbne huller, hvor nordvestenvinden kan være meget i spil. Terrænet er fladt og derfor let at gå. Banen er en arkitektonisk perle med flotte greens og mange spændende huller, der næsten alle skal spilles med omtanke på grund af de omliggende søer. Banens design betragtes af mange som et de absolut bedste i Danmark.

Alle er velkomne i Frederikshavn Golf Klub og vi favner alle aldersgrupper. Vores klub er velorganiseret og vi har rigtigt mange frivillige, der sørger for at alle aktiviteter kører gnidningsfrit, vi tager rigtigt gerne imod begyndere, som vil bliver indlemmet i et begynderforløb med træning i både spil og regler.

Klubhuset er udstyret med alle faciliteter inklusiv Golfbistro med stor terrasse, hvor ikke-golfere selvfølgelig også er meget velkomne. Der er gode træningsmulighederne på såvel par 3 bane som driving range, indspilsgreens og de 2 puttinggreens. I Proshoppen kan der lejes køller, vogne og købes tøj, udstyr og andre golfrelaterede produkter.

        

Tilskudsregnskab

 I årSidste år
Medlemstal  
Medlemmer under 18 år  
Medlemmer over 25 år  
Medlemmer med handicapstatus  
   
Udgifter  
Netto driftsudgifter (lokaler)  
Forbrugsudgifter  
Gaver, gavekort og mundering  
Kørselsudgifter  
   
Indtægter  
Egenbetaling for medlemmer under 25 år  
Lejeindtægter  
Medlemstilskud  
Lokaletilskud  
Frivillighedstilskud  
Transporttilskud  

Kontaktoplysninger

Frederikshavn Golfklub

Golfvej 210

9900 Frederikshavn

Tlf.: 

Mail: kontakt@fhgk.dk

Hjemmeside: 

CVR nr.: 16162205

Foreningsaktiviteter

  • Golf

Find foreningen her