Nyheder

FFI Fodbold

Beskrivelse af foreningen

FFI's fodboldafdeling

F.f.I står for Frederikshavn Forenede Idrætsklubber og blev stiftet den 24.  juni 1931. Indtil 2001 var fodbold, håndbold, svømning, gymnastik og brydning organisatorisk samlet under F.f.I. I 2001 blev den foreningsstruktur opløst, og F.f.I Fodbold er i dag en selvstændig fodbold klub med egen bestyrelse og egne vedtægter.

I dag anvender vi F.f.I Fodbold som vores officielle navn. Klubben har ca. 600 medlemmer fordelt på ca. 200 seniorspillere og ca. 300 ungdomsspillere fra U5-U19, samt  ca. 100 passivt betalende. I dag spiller klubbens førstehold i Jyllandsserien 1 og kvinderne i Serie 1. Klubben er godt repræsenteret i ungdomsrækkerne, hvor der er meget talent, og vi er meget forventningsfulde til fremtiden for fodbolden i Frederikshavn.

Holdenes hjemmekampe spilles på Frederikshavn Stadion, der har plads til 15.000 tilskuere. På hjemmebane spiller man i rød/sort-stribet trøje, sorte bukser og sorte strømper.

F.f.I Fodbold har udarbejdet et værdigrundlag, som er klubbens styringsværktøj for alle de handlinger og beslutninger vi foretager. 

Vores officielle tøjsponsor er Diadora, og der er tilknyttet en webshop på vores hjemmeside med attraktive klubtilbud. Vi har et unikt koncept, hvor der indgår en Diadora tøjpakke til alle medlemmer, som en del af kontingentet.

F.f.I Fodbold afvikler hvert år Cup No.1 i uge 28, som er en stor international fodboldturnering med deltagelse af 15-20 nationer og ca. 200 hold. I uge 28 er byen fyldt med fodboldgæster, og vi er som værtsklub med til at give deltagerne nogle gode fodboldmæssige og sociale oplevelser i denne uge.

F.f.I fodbold afvikler også hvert år DBU Fodboldskole i børnenes sommerferie.   

Klubben i dag:

F.f.I Fodbold har gennem de senere år oplevet vækst i antal medlemmer, og der er i dag en stor aktivitet på Fodboldvej med over 1.000 besøgende om ugen, der dyrker deres bedste idræt - fodbold.

Tilskudsregnskab

I henhold til folkeoplysningsloven § 29 stk. 3 skal kommunen offentliggøre tilskudsregnskaber aflagt for tilskud efter folkeoplysningsloven.

Frederikshavn Kommune offentligør tilskudsregnskab for foreningen, hvis den modtager kommunal støtte. Foreninger, som kun låner lokaler, har ikke et tilskudsregnskab (tal = 0).

Offentliggørelse af tilskudsregnskab sker hvert år på baggrund af sidste års tilskudsudbetaling. 

Medlemsoplysninger 
Medlemmer 0 til 18 år304
Medlemmer 18 til 24 år81
Medlemmer over 25 år94
Egenbetaling for medlemmer under 25 år  533574
  
Tilskudstyper 
Medlemstilskud256005,12
Lokaletilskud527820,41
Frivillighedstilskud4000
Transporttilskud30590,33

Kontaktoplysninger

Formand

Bookingansvarlig

Tilskudsansvarlig

Info

Aktivitetsadresse

Fodboldvej 7

9900 Frederikshavn

 

 

Foreningsaktiviteter

  • Fodbold