Nyheder

Sæby Gymnastikforening

Beskrivelse af foreningen

I Sæby GF starter vores gymnaster ofte på mors eller fars arm, inden de er et år. Og herefter følges de ofte ad på børneholdene. Alt imens unge og voksne dyrker naturtræning, yoga og fitness-gymnastik og seniorer dyrker senior-gymnastik. Vores fokus er: motorisk udvikling, stærke fællesskaber, smil på læben og sund livsstil. VI ønsker at skabe rammer for aktiv deltagelse, hvor der er plads til alle - uanset forudsætninger.

Vi har mange former for hold,som holdes i gang af vores dygtige frivillige instruktører, hjælpeinstruktører og minihjælpere, som hver uge gør en stor forskel for foreningen og dets medlemmer.

 

Tilskudsregnskab

I henhold til folkeoplysningsloven § 29 skal kommunen offentliggøre tilskudsregnskaber aflagt for tilskud efter folkeoplysningsloven. Frederikshavn Kommune offentligør tilskudsregnskab for foreningen, hvis den modtager kommunal støtte. Foreninger, som kun låner lokaler, har ikke et tilskudsregnskab (tal = 0).

Aktuelt tilskudsår offentliggøres hvert år efter aflæggelse af tilskudsregnskab (frist 1. april). I indberetningsperioden fra januar til april vises det aktuelle tilskudsårs ikke (tal = 0). 

 Aktuelt tilskudsår
Medlemsoplysninger 
Medlemmer 0 til 18 år131
Medlemmer 18 til 24 år1
Medlemmer over 25 år152
Egenbetaling for medlemmer under 25 år65522
  
Tilskudstyper 
Medlemstilskud9861,76
Lokaletilskud0
Frivillighedstilskud23032
Transporttilskud0

Kontaktoplysninger

Sæby Gymnastikforening

Adresse: Drejervej 36, 9300 Sæby


Kontaktperson

Navn:

Telefon: 30614224

Mail: Anitta.melgaard@gmail.com

CVR-nummer 29646279

 

Hjemmeside: 

 

Foreningsaktiviteter

  • Crossfit
  • Gymnastik
  • Løb
  • Stavgang / vandring

Find foreningen her