Nyheder

Frederikshavn Ungdoms Fællesråd

Beskrivelse af foreningen

Frederikshavn Ungdoms Fællesråd - i daglig tale: FUF, er en paraplyorganisation for børne- ungdomsforeningerne i Frederikshavn Kommune.

FUF ønsker at støtte og fremme foreningsarbejdet for børne- og ungdomsforeninger, bl.a. gennem synliggørelse af foreningerne, støtte til netværksdannelse, støtte til demokratiforståelse, deling af relevante informationer via nyhedsbreve og Facebook, og ikke mindst gennem forhandlinger og samarbejde med Frederikshavn Kommune om de bedst mulige økonomiske og lokalemæssige vilkår, og meget, meget andet.

Enhver organisation, der fortrinsvis består af unge, hvis aktiviteter primært henvender sig til børn og unge, kan optages i FUF. Ønske om medlemskab sendes til styrelsen for FUF på mail: fuf@fuf.nu.

Er du interesseret i at vide mere om vores arbejde, kan du se f.eks. informationer og referater på hjemmesiden: www.fuf.nu eller sende os en mail, så vil du blive kontaktet.

Er du interesseret i at bidrage til at styrke børne- og ungdomsforeningerne og har du kompetencer, der kan bidrage til FUF’s arbejde, hører vi meget gerne fra dig.

Tilskudsregnskab

I henhold til folkeoplysningsloven § 29 skal kommunen offentliggøre tilskudsregnskaber aflagt for tilskud efter folkeoplysningsloven. Frederikshavn Kommune offentligør tilskudsregnskab for foreningen, hvis den modtager kommunal støtte. Foreninger, som kun låner lokaler, har ikke et tilskudsregnskab (tal = 0).

Aktuelt tilskudsår offentliggøres hvert år efter aflæggelse af tilskudsregnskab (frist 1. april). I indberetningsperioden fra januar til april vises det aktuelle tilskudsårs ikke (tal = 0). 

 Aktuelt tilskudsår
Medlemsoplysninger 
Medlemmer 0 til 18 år
Medlemmer 18 til 24 år
Medlemmer over 25 år
Egenbetaling for medlemmer under 25 år
  
Tilskudstyper 
Medlemstilskud
Lokaletilskud
Frivillighedstilskud
Transporttilskud

Kontaktoplysninger

Frederikshavn Ungdoms Fællesråd

Adresse: Kirkevej 1, 9970 Strandby


Kontaktperson

Navn:

Telefon: 25271015

Mail: anders@kroegh.net; humlevej21@gmail.com; birgittemat@gmail.com; alif.kracht@gmail.com

CVR-nummer 30064402

 

Hjemmeside: www.fuf.nu

 

Foreningsaktiviteter

Find foreningen her