Nyheder

 

Nyheder i Frederikshavn Kommune

 

Sommercamp 2021 med lokale foreninger

04.11.2020

Kære forening

Imens dagene kortes, kigger vi i Frederikshavn Kommune allerede nu mod lysere tider, nemlig sommeren 2021, hvor vi gerne vil forsøge at tilbyde børn mellem 8. – 12. år. en årligt tilbagevendende sommercamp i sommerferien. Sommercampen skal indeholde masser af bevægelse, kreativitet og fællesskab.

Sommercampen har følgende formål:
• et tilbud for alle børn i Frederikshavn Kommune
• have særligt fokus på ”foreningsløse børn”
• at ”foreningsløse børn” efterfølgende starter i en klub/forening

Sommercampen skal være et væld af appetitvækkere til, hvad vores foreningsliv kan byde på. Det kunne være bevægelse i form af akrobatik, hvor der bygges ”menneskepyramider”, parkour, hvor børnene lære at springe over en forhindring, skak med børn som brikker osv. Men det kunne også være gennem leg/øvelser, som ligger op til fodbold, håndbold eller hvad netop jeres forening tilbyder.                                              

Fælles for alle aktiviteterne er at lysten til bevægelse skabes gennem leg, udfoldelse og dannelsen af nye venskaber på tværs af kommunen.

Vores håb er, at vi gennem et fælles overordnet tema kan skabe en rød tråd, så børnene oplever sammenhængen på dagene. 


Sommercampen skal ikke ”konkurrere” med alle de i forvejen fine camps, som allerede nu afholdes i de forskellige foreninger, men være et suppleant som ikke er aktivitetsbestemt.

Vi vil rigtig gerne indbyde alle jer foreninger til at bidrage at udvikle og afholde denne sommercamp. Campen skal afholdes i uge 28 i 2021 og løbe over flere dage i løbet af ugen.                                                 

Der vil være en gennemgående tovholder på campen, som står for den overordnede planlægning, koordinering mm, og vi vil bestræbe os på at kunne koble en eller to personer til campen, som har specialpædagogisk kompetencer, så alle de deltagende børn får en god oplevelse.

Men der er brug for jeres gode indspark til, hvordan en sådan camp bliver helt fantastisk. Det er en oplagt mulighed for jer som forening for at vise, hvad I som forening kan og står for. Det giver også chance for at værge nye medlemmer, og at endnu flere børn kommer ind i et godt fælleskab med masser af aktiviteter og venskaber.

Kunne I, som forening, have lyst til at være med til dette, eller er I blot nysgerrig på at hører mere? Så deltag i et kort online informationsmøde torsdag den 5. november kl 16.00 – 16.30 via TEAM´s gennem dette link:

Microsoft Teams-møde

Deltag på din computer eller via mobilapp

Klik her for at deltage i mødet

Få mere at vide | Mødeindstillinger

Vi håber, at se rigtig mange af jer til dette onlinemøde, og at vi sammen kan skabe en sprudlende sommercamp for alle børn i kommunen.

 

Venlig hilsen

Søren Vestergaard Frederiksen og Lise Jørgensen