Nyheder

 

Nyt fra Fritid og Folkeoplysning, Frederikshavn Kommune.

 

Nordea-fonden uddeler i år 5 mio. kr. til motionsløb

14.06.2021

Løbspuljen

Fælles i mål! Med Løbspuljen støtter Nordea-fonden mindre motionsløb for 50-500 deltagere med op til 10.000 kr. samt løbstrøjer med eget tryk til alle deltagere.

 

Med Nordea-fondens Løbspulje kan foreninger søge op til 10.000 kr. til et motionsløb og få løbstrøjer med eget tryk til alle deltagere, så flere kan komme ud i det fri og være aktive sammen.

Det kan være et børneløb i byen, SUP-ræs på fjorden, mountainbikeløb i skoven eller lige det motionsløb, I drømmer om at lave sammen.

Puljen er på 5 mio. kr., Nordea-fonden forventer at støtte 600 motionsløb i 2021. 
Målet er at kickstarte foreningslivet ved at støtte en mangfoldighed af mindre motionsløb i hele Danmark, der er båret af frivillighed og lokalt engagement.


Hvem, hvad, hvornår?

  • Lokale foreninger kan søge Løbspuljen. F.eks. idrætsklubber, bylaug, beboerforeninger, lokalråd, borgerforeninger, spejdergrupper m.fl.
     
  • Foreninger kan søge om enten 5.000 kr. eller 10.000 kr. inkl. moms i støtte til afvikling af et udendørs motionsløb med 50-500 deltagere. Dertil kan der gratis tilvælges løbstrøjer med foreningens logo til alle deltagere.
     
  • Det er let at søge Løbspuljen, som kan søges, indtil puljen er uddelt. Alle ansøgere modtager svar indenfor tre uger. Hvis I tilvælger løbstrøjer, skal I søge senest seks uger før selve løbet.

 

Find al information om puljen via linket - Løbepuljen.