Nyheder

 

Nyheder i Frederikshavn Kommune

 

Renovering holder svømmehallen lukket lidt endnu

09.06.2020

Den kommunale svømmehal i Frederikshavn åbner først i løbet af de kommende par uger.
 

Årsagen er et ventilationsanlæg under renovering.

 

 

Sent søndag aften udsendte sundhedsmyndighederne retningslinjer for genåbning af svømmehaller, idrætshaller og andre fritidsaktiviteter. Med retningslinjerne er det tilladt at genåbne de forskellige aktiviteter fra i dag, mandag den 8. juni. Men håndværkere er ved at renovere ventilationssystemet i den kommunale svømmehal i Frederikshavn. Derfor åbner den først lidt senere.

- Arbejdet på ventilationsanlægget var planlagt til vinter, hvor det under alle omstændigheder havde givet lukkedage, men vi fremrykkede det og benyttede tiden under coronakrisen effektivt. Vi forventer, at arbejdet er afsluttet i løbet af de kommende to uger, og så åbner vi så hurtigt som muligt, fortæller Anette Ravnholt, der er centerchef for Kultur og Borgservice i Frederikshavn Kommune.

Når arbejdet er afsluttet, skal der også lige bruges lidt tid på at få vandet og lokalerne klar, så sikkerheden er så høj som mulig for gæster og foreningsmedlemmer. Du kan følge nyt om genåbningen på svømmehallens Facebook- og hjemmeside.

 

Foreningslivet lokaler genåbner snarest

 

Mens svømmehallen først åbner om nogle uger, så skulle det gerne gå langt hurtigere med de øvrige fritidstilbud under kommunen. Bannerslundhallen, Iscenter Nord og andre kommunale lokaler må også genåbne fra i dag, men først skal alle retningslinjer på plads.

- Vi glæder os meget til at genåbne de kommunale fritidstilbud under de nye retningslinjer. Vi skal lige bruge nogle dage på at få alt på plads i forhold til hygiejne og sikkerhed, men så er vi også klar til at åbne. Vi arbejder på højtryk, siger Anette Ravnholt.

Foreninger og deres medlemmer kan følge med i seneste nyt på Frederikshavn Kommunes Fritidspotal.