Nyheder

 

Nyheder i Frederikshavn Kommune

 

Kulturministeriet anbefaler, at idrætsforeninger aflyser deres indendørs idrætsaktiviteter

20.12.2021

Fritid og Folkeoplysning har igennem corona-krisen opfordret alle foreninger til at følge de anbefalinger, som kommer fra myndighederne og foreningernes hovedforbund. 

 

På baggrund af hastigt stigende smitte med den nye omikronvariant har Folketingets Epidemiudvalg den 17. december 2021 besluttet, at indføre en række yderligere restriktioner og anbefalinger. Disse restriktionerne og anbefalingerne, berører indendørs idrætten. 

 

Der opfordres til, at man ikke deltager i indendørs foreningsaktiviteter, herunder idrætsaktiviteter mv. i juleferien. Opfordringen gælder indtil 5. januar 2022, hvor grundskolerne genåbner.

 

For de idrætsaktiviteter der gennemføres indføres der krav om brug af mundbind eller visir for besøgende mv. på 12 år og derover i lokaler på kulturområdet, hvor der er offentlig adgang, herunder de steder, hvor der gælder coronapas, og som ikke lukkes. På den baggrund indføres der krav om brug af mundbind eller visir i følgende lokaler:
 

  • Lokaler, hvor der udøves idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter, herunder svømmehaller, idrætshaller, træningscentre og foreningslokaler biblioteker, arkiver, musik- og kulturskoler, andre kunstskoler og grundkurser på kunstområdet.

 

Kulturministeriet: HØJ SMITTE MEDFØRER NYE RESTRIKTIONER FOR KULTUR- OG IDRÆTSLIVET