Gå videre til hovedindhold
Kurv
0

Nyheder

Skawdyk(Oberon/båd)

Adresse: Skagen Havn, 9990 Skagen

CVR nummer: 31552974

 

Primær kontaktperson:

Tlf.: 

Mail: kasserer@skawdyk.dk


Beskrivelse af foreningen

En gammel dame der giver tryghed…

Oberon er Skawdyks klublokale på vandet, og den ombyggede kutter fra Karstensens og Henriksens Skibsværft har tilhørt Skawdyk siden 1979. Oberon blev dog bygget helt tilbage i 1938, hvorfor hun er en af de meget få trækuttere der er tilbage til at vidne om en svunden tid. Selvom Oberon på papiret har nået pensionsalderen, har gavmilde fonde og private sponsorer sammen med Frederikshavn Kommune muliggjort en gennemgribende renovering, der har gjort ”damen” klar til de næste mange år.

Som junior og nyuddannet dykker kommer du til at stifte bekendtskab med Oberon, når teori og undervisning i svømmehallen skal omsættes til praksis i det åbne vand. Du vil opleve Oberon som et sikkert og trygt ståsted for dine mange første dyk, bl.a. i forbindelse med det tilbagevendende uddannelsestogt. Undervisning, instruktion og debriefing kan foregå under dæk i ly for vind og vejr, ligesom du med den ombordværende kompressor kan fylde flasker og få styr på grejet. Når du føler dig tryg på overfladen inden du går i vandet, højner vi i fællesskab sikkerheden under vandet.

Som mere erfarne og tekniske dykkere er Oberon også en sikker platform, ikke mindst når der skal sejles flere sømil for at nå de rette dykkermål og dykkerdybder. Det gælder ikke mindst, hvis du på et tidspunkt avancerer med uddannelser inden for nitrox, trimix og CCR (Rebreather)

 

Splitte mine bramsejl…

Oberon danner rammen om flere tilbagevendende aktiviteter herunder det førnævnte uddannelsestogt, men også juniortogtet, sommertogtet og Læsøtogtet er fastforankrede arrangementer i Skawdyks årshjul. Det er på disse togter, at landkrabber bliver sø-duelige.

Med begrænset telefon- og internetdækning vil du hurtig opleve at blive en del af besætningen, uret slår ”glas”..? og hurtig bliver ”tørn”, ”pøs” og ”dørk” føjet til dit ordforråd. Aktiviteterne ombord på Oberon udgør med andre ord også et dannelsesaspekt, hvor maritime færdigheder holdes i hævd. Før du ved af det, er du rorgænger i styrehuset eller splejser tovværk på agterstævnen. Klubben nyder godt af, at erfarne skippere og søfolk gerne deler ud af deres viden og dermed fører stolte traditioner videre i en kommune, hvor fiskeri, shipping og værftsindustri er toneangivende erhverv.

 

Ét er søkort at læse, ét andet skib at føre…

Oberon er ikke kun udgangspunkt for uddannelse til forskellige former for dykkercertifikater. I Skawdyk bliver du også med jævne mellemrum tilbudt at tage speedbådscertifikat, duelighedsprøve, VHF-kursus mv., hvor Oberon som klublokale spiller en aktiv rolle.   

 

Foreningen tilbyder følgende aktivitet:


Øvrige kontaktpersoner


Foreningens tilskudsregnskab

Udgifter

 
Medlemsindbetaling / egenbetaling5976
Driftsudgifter (lokale)40822,34
Forbrugsudgifter (lokale)29682,01
Lønudgifter (lønnede)0
Kørselsudgifter (lønnede)0
Gaver/gavekort og mundering (ulønnede)0
Transportudgifter0

Indtægter

 
Lokaleindtægter24240
Transportindtægter0

Tilskud

 
Aktivitetstilskud298
Lokaletilskud4216,1
Trænertilskud0
Transporttilskud0
Aconto2257,05

 

Find foreningen her

 

Kontakt

  • Center for Kultur og Fritid
  • Rådhus Allé 100
  • 9900 Frederikshavn
  • Tlf  98 45 50 00 
  • ckf@frederikshavn.dk