Gå videre til hovedindhold
Kurv
0

Nyheder

 

Her kan foreningen læse vigtige informationer og nyheder fra Frederikshavn Kommune.

 

Kampagnestart: Kommunen sætter fokus på fritid

25.03.2019

Frederikshavn Kommune sætter gang i en kampagne, der fokuserer på vores fritid. Kampagnen skal blandt andet samle borgernes viden og ønsker for kultur- og fritidslivet

Når vi har fri, sker der ikke en skid. Den sætning er borgerne i Frederikshavn Kommune gode til at sige til hinanden og politikerne. Men passer det?

- Jeg vil mene, at der sker meget mere, end nogen af os overhovedet er klar over. Vi er en kommune med mange og varierede tilbud for os alle, når vi holder fri. Vi er rige på kultur og har flere hundrede fritidsforeninger, siger Anders Broholm, der er formand for Kultur- og Fritidsudvalget.

I dag sætter udvalget gang i kampagnen ”Når vi har fri,” der skal resultere i en vision for fremtidens fritidsaktiviteter og kulturtilbud i Frederikshavn Kommune. Kampagnen inddrager i høj grad borgerne i kommunen.

- Arbejdet skal blandt andet give overblik. Derfor har vi brug for borgernes oplevelser og viden - men også kritik. Når vi er blevet klogere, skal vi i gang med at udvikle og skabe sammenhængskraft. Kultur og fritid skal have fremdrift og større værdi, siger Anders Broholm.

Du kan fortælle udvalget om alt det, der sker - og ikke sker - i dit liv, når du har fri på kf.frederikshavn.dk

 

 

Kontakt

  • Center for Kultur og Fritid
  • Rådhus Allé 100
  • 9900 Frederikshavn
  • Tlf  98 45 50 00 
  • ckf@frederikshavn.dk