Kurv
0

Nyheder

 

Her kan foreningen læse vigtige informationer og nyheder fra Frederikshavn Kommune.

 

Der er nu åbent for indberetning af driftstilskud 2019

25.02.2019

Er jeres forening godkendt som folkeoplysende frivillig forening i Frederikshavn Kommune? Så er det nu, I skal til tasterne, hvis I ønsker at søge om driftstilskud.

Ansøgningsfristen er 1. april 2019

Nu åbner Frederikshavn Kommune for, at foreninger, der er godkendt som folkeoplysende frivillig forening, kan søge om driftstilskud for perioden 1. januar til 31. december 2019. Ansøgningen udarbejdes på baggrund af foreningens regnskab for 2018, og man skal huske at benytte den elektroniske ansøgning på kommunens Fritidsportal https://fritid.frederikshavn.dk/.

Frederikshavn Kommune udbetaler det endelige beregnede tilskudsbeløb i juli måned 2019. Der er frist for at søge om driftstilskud 1. april 2019.

 

Fakta

For at være tilskudsberettiget skal foreningen være godkendt som folkeoplysende frivillig forening hos Center for Kultur og Fritid, Frederikshavn Kommune.

Man kan læse om reglerne for at blive tilskudsberettiget forening på Frederikshavn Kommunes hjemmeside https://frederikshavn.dk/borger/fritid-og-foreninger/for-foreninger/puljer-og-tilskud/tilskud-til-foreninger/

Foreninger, der ønsker at søge om tilskud, skal benytte den elektroniske ansøgning på Frederikshavn Kommunes Fritidsportal: https://fritid.frederikshavn.dk/

Kontakt

  • Center for Kultur og Fritid
  • Rådhus Allé 100
  • 9900 Frederikshavn
  • Tlf  98 45 50 00 
  • ckf@frederikshavn.dk